Název: Extrakce vybraných flavonoidů bezu černého pro potravinářské účely
Překlad názvu: Extraction of selected elderberry flavonoids for food industry purposes
Autoři: Grulichová, Hana ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bez černý; HPLC; kvercetin; PHWE; PSE; rutin; SPE; HPLC; PHWE; PSE; quercetin; rutin; Sambucus nigra; SPE

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/7238

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216653


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet