Original title: Obsah toxických a esenciálních prvků v biopotravinách a jejich porovnání s běžnými potravinami
Translated title: Content of toxic and esential elements in bio foodstuffs and their comparing with ordinary foodstuffs
Authors: Kohoutková, Nina ; Diviš, Pavel (referee) ; Vitoulová, Eva (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2009
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bio foodstuff; essential elements; mass spectrometry with inductively coupled plasma; nuts; optical emision spectrometry with inductively coupled plasma; seeds; toxic elements; biopotraviny; esenciální prvky; hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem; optická emisní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem; ořechy; semena; toxické prvky

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/11408

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216527


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-03, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share