Název: Identifikace vybraných bakterií v sýrech pomocí PCR
Překlad názvu: PCR identification of selected bacteria in cheeses
Autoři: Gregušová, Barbora ; Burdychová, Radka (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: C. butyricum; C. tyrobutyricum; Clostridium genus; late-blowing cheeses; PCR identification of hydrogenases

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/12357

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216493


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet