Název:
Tvorba učebního textu pro cvičení z potravinářské mikrobiologie
Překlad názvu:
The creation of the textbook for the practice in food microbiology
Autoři:
Hamerský, Stanislav ; Voběrková, Stanislava (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze][eng]
Práce obsahuje učební text – návody pro laboratorní cvičení z mikrobiologie, určený studentům středních odborných škol s potravinářským zaměřením. Ověření funkčnosti a didaktické vhodnosti jednotlivých úloh proběhlo v rámci výuky studentů Střední průmyslové školy chemické v Brně.
The thesis contains studying material – textbook for the practice in food microbiology for the students of the secondary technical schools of chemistry and food science. Verification of practical utility and didactical advisability of submited exercices was realized at The Secondary Technical School of Chemistry in Brno.
Klíčová slova:
laboratorní cvičení; potravinářská mikrobiologie; učební texty; food microbiology; laboratory practice; studying materials
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/13552