Název: Kustovnice čínská a maka v nových potravinových výrobcích
Překlad názvu: Lycium chinense and Lepidium meyenii in new food products
Autoři: Novotný, Marek ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kustovnice čínská; Lepidium meyenii; Lycium barbarum; Lycium chinense; maca; maka; müsli tyčinka; senzorická analýza; cereal bar; goji; Lepidium meyenii; Lycium barbarum; Lycium chinense; maca; sensory analysis; wolfberry

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/13508

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216457


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet