Název: Změny proteinového profilu v průběhu sladování ječmene
Překlad názvu: Changes of protein profile in barley during malting
Autoři: Šopíková, Martina ; Mazanec,, Karel (oponent) ; Bobáľová,, Janette (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 1D gelová elektroforéza; 2D gelová elektroforéza; ječmen.; MALDI TOF/TOF MS; proteiny; sladování; 1D gel electrophoresis; 2D gel electrophoresis; barley.; MALDI TOF/TOF MS; malting; proteins

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/11891

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216437


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet