Original title: Sledování vlastností kvasinek v průběhu kvašení piva
Translated title: Investigation of yeast properties during the beer fermentation
Authors: Kociánová, Lenka ; Vítová, Eva (referee) ; Omelková, Jiřina (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2008
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: activity; apparent extract; brewer’s yeast; cell-culture; cells counting; fermentation level; fermentative curve; pH; Saccharomyces cerevisiae; top fermentation; viability; vitality; vitel dyeing; worth; yeast metabolism; aktivita; kultivace buněk; kvasné křivky; metabolismus kvasinek; mladina; pH; pivovarské kvasinky; počítání buněk; Saccharomyces cerevisiae; stupeň prokvašení; svrchní kvašení; viabilita; vitalita; vitální barvení; zdánlivý extrakt

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/10083

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216415


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-03, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share