Název: PCR v reálném čase a její využití v potravinářství
Překlad názvu: Real-time PCR and it´s use in food processing
Autoři: Tomanová, Barbora ; Pravečková, Martina (oponent) ; Trachtová, Štěpánka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amplifikace DNA; HRM analýza; izolace DNA; PCR v potravinářství; polymerázová řetězová reakce v reálném čase (qPCR); DNA amplification; DNA isolation; high resolution melt analysis (HRM); PCR in food-processing industry; real time polymerase chain reaction (qPCR)

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38730

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216301


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet