Original title: Základní chemická charakteristika šťáv vybraných odrůd červeného rybízu
Translated title: Basic chemical characteristics of juices from selected red currants varieties
Authors: Rucká, Markéta ; Jurečková, Zuzana (referee) ; Vespalcová, Milena (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2015
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: dry matter; formol number; juice yield; pH; red currant; reducing sugars; soluble solids; titratable acidity; formolové číslo; pH; redukující cukry; rozpustná sušina; sušina; titrační kyselost; výtěžnost šťávy; červený rybíz

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/38993

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216282


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2016-06-03, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share