Název: Sledování forem arsenu v potravinách
Překlad názvu: Monitoring of arsenic forms in foodstuffs
Autoři: Harkabusová, Veronika ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vitoulová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: arsen; atomová absorpční spektrometrie (AAS); atomová fluorescenční spektrometrie (AFS); extrakce; generace hydridů (HG); speciace; vysokoúčinná kapalinová chromatografie (HPLC); arsenic; atomic absorption spectrometry (AAS); atomic fluorescence spectrometry (AFS); extraction; high performance liquid chromatography (HPLC); hydride generation (HG); speciation

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/13609

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216226


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet