Název: Charakterizace sladkých proteinů thaumatinů kapalinovou chromatografií a hmotnostní spektrometrií
Překlad názvu: Characterization of sweet thaumatin proteins by liquid chromatography and mass spectrometry
Autoři: Jedličková, Lenka ; Šedo,, Ondrej (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: digesce a precipitace proteinů; HPLC; LC-MS; sladké proteiny; thaumatin; digestion and precipitation of proteins; HPLC; LC-MS; sweet proteins; thaumatin

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/1239

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216209


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet