Název: Faktory ovlivňující kvalitu červeného vína
Překlad názvu: Factors influencing the quality of red wine
Autoři: Zechmeisterová, Lucie ; Vránová, Dana (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkoholové kvašení; Aspergillus; celkový počet mikroorganismů; enzymová aktivita; hlavní kvašení; hroznová šťáva; komerční kultura; komerční pektolytický preparát; kultivace; kvasinky; lisování; malolaktické kvašení; mikroflóra; mikroskopické hodnocení; mléčné bakterie; monitorování; mošt; nakvášení; Oenococcus oeni; pektolytický enzym; Penicillium; Plate count agar; plísně; proces výroby; relativní viskozita; rmut; Saccharomyces cerevisiae; sladinový agar; Tomato Juice agar; vinařství; červené víno; alcoholic fermentation; Aspergillus; commercial pectolytic preparation; commercial starter culture; cultivation; enzymatic aktivity; filamentous fungi; grape juice; in a rage; lactic acid bacteria; main fermentation; malolactic fermentation; mash; microflora; microscopic assessment; monitoring; must; Oenococcus oeni; pectolytic enzyme; Penicillium; Plate count agar; press; process of production; red wine; relative viscosity; Saccharomyces cerevisiae; Tomato Juice agar; total volume of microorganisms; viniculture; wort agar; yeasts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25321

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216207


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet