Název: Víno a změny chemických parametrů během výroby s použitím autochtonní kvasinky
Překlad názvu: Wine and changes its chemical parameters during production using the autochthonous yeasts
Autoři: Fialová, Lenka ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické parametry vína; kvasinky; Víno; chemical parameters of wine; Wine; yeasts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/31451

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-215230


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet