Název: Charakterizace vlastností nápojů s nízkým obsahem alkoholu spektroskopickými metodami
Překlad názvu: Characterisation of alcoholic beverages by means of spectrospic methods
Autoři: Fajtl, Zdeněk ; Omelka, Ladislav (oponent) ; Polovka, Martin (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; EPR; indukční perioda; míchané nápoje typu Radler; Pivo; spektroskopické techniky; spinové lapače; termooxidační stabilita; antioxidants; Beer; EPR spectroscopy; induction period; Radler-type mixed drinks; spectroscopic methods; spin traps; thermooxidative stability

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25497

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-214082


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet