Název: Bezdrátové měření teploty připravovaného pokrmu
Překlad názvu: Wireless temperature measurement prepared food
Autoři: Pospíšil, Jiří ; Matyáš, Pavel (oponent) ; Zuth, Daniel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ATmega8; Bluetooth; Měření teploty; sedmisegmentový displej LED displej; vpichovací teploměr; ATmega8; Bluetooth; penetration thermometer; seven segment LED display; Temperature measurment

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/27455

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-213687


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet