Název: Srovnání výrob těstovin v Evropě a v Asii
Překlad názvu: Comparison of pasta manufactoring in Europe and Asia
Autoři: Píšťková, Magdalena ; Vránová, Dana (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: asijské nudle; pšenice; pšeničná mouka; semolina; technologie výroby; těstoviny; asian noodles; manufacturing technology; pastes; semolina; wheat; wheat flour

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/21804

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-208615


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet