Název: Vybrané anorganické kontaminanty v potravinách a možnosti jejich stanovení
Překlad názvu: Selected inorganic pollutants in foodstuffs
Autoři: Kroupová, Kateřina ; Vítová, Eva (oponent) ; Vitoulová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Arsen; Atomová absorpční spektrometrie; Atomová fluorescenční spektrometrie; Biologické monitorování; Diferenční pulzní voltametrie; Hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem; Kadmium; Mineralizace; Olovo; Optická spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem; Rtuť; Toxické účinky; Arsenic; Atomic absorption spectroscopy; Atomic fluorescence spectroscopy; Biological monitoring; Cadmium; Differential pulse voltammetry; Inductively coupled plasma mass spectroscopy; Inductively coupled plasma with optical emission spectroscopy; Lead; Mercury; Mineralization; Toxic effect

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/7895

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-208606


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet