Název: Vliv zvýšené koncentrace oxidu uhličitého na kvalitu pšeničné mouky
Překlad názvu: Influence of elevated carbon dioxide concentration on the quality of wheat flour
Autoři: Zítková, Jana ; Vránová, Dana (oponent) ; Hrstka, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kvalita mouky; kvalita zrna; lepek; pekařské vlastnosti; pšenice; výnos; zvýšená koncentrace CO2; baker properties; elevated concentration of CO2; gluten; quality of flour; quality of grain; wheat; yield

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/5966

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-208573


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet