Název:
Možnosti stanovení germania v potravinách
Překlad názvu:
Analysis of germanium in food
Autoři:
Musilová, Petra ; Moos, Martin (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze][eng]
Bakalářská práce pojednává o chemických, fyzikálních a léčebných vlastnostech germania. Jsou zde také popsány vhodné analytické metody pro stanovení germania.
This bachelor‘s thesis deals with chemical, physical and medical characteristics of germanium. It also describes suitable analytical methods for determination of germanium.
Klíčová slova:
Germanium; ICP-MS; ICP-OES; Germanium; ICP-MS; ICP-OES
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/5964