Název: Bezová šťáva, vlastnosti a možnosti jejího využití
Překlad názvu: Elderberry juice, characteristics and possibilities its utilize.
Autoři: Forejtarová, Darina ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: AES; Bezová šťáva; mikrobiální čistota; nutraceutika; ovocné šťávy; AES; Elderberry juice; fruit juices; microbial purity; nutraceuticals

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/4495

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-208555


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet