Název: Stanovení polycyklických aromatických uhľovodíků v potravinách
Překlad názvu: Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in foods
Autoři: Ryšavý, Jan ; Ing.Božena Skláršová, Ph.D. (oponent) ; Šimko, Peter (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: plynová chromatografie; polycyklické aromatické uhlovodíky; potraviny; vysokoúčinná kapalinová chromatografie; food; gas chromatography; high performance liquid chromatography; polycyclic aromatic hydrocarbons

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/10495

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-207528


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet