Název: Využití techniky PSE (extrakce rozpouštědlem za zvýšeného tlaku a teploty) v analýze potravin
Překlad názvu: Utilize of instrumentality PSE (Pressurized Solvent Extraction) in food analysis
Autoři: Grulichová, Hana ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biologické vzorky; extrakce; léčivé rostliny; potraviny; PSE; teplota; tlak; biological samples; extraction; food; medical plant; pressurize; PSE; temperature

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/10599

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-207516


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet