Název: Možnosti využití vybraných rostlinných olejů v potravinách
Překlad názvu: Possibilities for utilization of selected vegetable oils in foodstuffs.
Autoři: Krátká, Milena ; Vránová, Dana (oponent) ; Zemanová, Jana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; gama-linolenová kyselina; polynenasycené mastné kyseliny; rostlinné oleje; antioxidants; gama-linolenoic acid; polyunsaturated fatty acids; vegetable oils

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/10563

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-207514


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet