Název: Základní složky tukové fáze a jejich vliv na stabilitu kosmetických emulzí
Překlad názvu: Basic ingredients of fatty phase and their influence on stability of cosmetic emulsions
Autoři: Krätschmerová, Kateřina ; Souralová Popelková, Miriam (oponent) ; Zemanová, Jana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Emulze; emulze typu O/V; emulze typu V/O; rostlinné oleje; stabilita kosmetických surovin; steroly; suroviny z ropy; vosky; živočišné tuky; animal fats; Emulsion; emulsion O/W; emulsion W/O; raw materials of crude petroleum; stability of cosmetic raw materials; vegetable oils; waxes and sterols

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/10562

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-207513


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet