Název:
Provozní studie vybraného restauračního zařízení
Překlad názvu:
Operational analysis of the chosen catering facility
Autoři:
Lachová, Michaela ; Petrů, Zdenka (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem této bakalářské práce je vypracovat provozní studii vybraného restauračního zařízení a porovnat podnik s okolní konkurencí. Teoretická část slouží jako úvod do stravovacích služeb a teorie marketingu. Obsahuje i kapitolu o histori pražských kaváren. V praktické části se nachází analýza kavárny z hlediska lokality, materiálního vybavení a prvků marketingového mixu. Poslední kapitola shrnuje současný stav pomocí SWOT analýzy a předkládá návrhy na možná vylepšení.The aim of this bachelor thesis is to compose an operational study of a catering facility and to compare the business with local competition. The theoretical part serves as an introduction to catering services and theory of marketing. It includes a chapter about history of cafes in Prague. In the practical part there is an analysis of cafe in terms of location, material equipment and instruments of marketing mix. The last chapter summarizes the current situation by using SWOT analysis and proposes possible improvements.
Klíčová slova:
marketingový mix; provozní studie; SWOT analýza; marketing mix; operational study; SWOT analysis
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/50076