Original title:
Podnikatelský plán gastronomického zařízení
Translated title:
Cafe Business Plan
Authors:
Grafnetterová, Tereza ; Kvítková, Zuzana (advisor) ; Valentová, Jana (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu kavárny s bezlepkovým sortimentem, která bude umístěna v Praze na Vinohradech. Práce obsahuje dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy týkající se podnikání a uvedeny podmínky podnikání v pohostinství. Dále jsou zde charakterizovány struktura a obsah podnikatelského plánu a marketingové metody použité při zpracování podnikatelského plánu. Druhá část diplomové práce je věnována zpracování konkrétního podnikatelského plánu kavárny. Podnikatelský plán obsahuje základní informace o podniku, analýzu mikro- a makroprostředí podniku, marketingový výzkum, marketingový plán a finanční plán. Finanční plán je stvořen na první tři roky provozu kavárny.The aim of the thesis is to create a business plan of Cafe in Prague with glutein-free products only. The thesis is divided into two parts. There are described fundamental terms in the theoretical part such are entrepreneurship, specifics of entrepreneurship in gastronomy, business plan and marketing methods used in business plan. The second part of the thesis contains business plan of the Cafe including financial plan. Business plan is used as an analysis for possible success of the Cafe.
Keywords:
business plan; cafe; entrepreneurship; gastronomy; gastronomie; kavárna; podnikatelský plán; podnikání
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/50088