Original title:
Marketingová komunikace restaurace a klubu
Translated title:
Title of the Master‘s Thesis:
Authors:
Nátěstová, Michaela ; Procházková, Markéta (advisor) ; Řehounek, Jan (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Marketingová komunikace již není pouhou jednosměrnou komunikací bez ohledu na přání a potřeby zákazníka. Dnes je nezbytné mít ve firmě fungující obousměrnou komunikaci s primární orientací na zákazníka. Cílem této diplomové práce je analýza a zhodnocení marketingové komunikace restaurace a klubu. V práci jsou podrobně popsány jednotlivé marketingové nástroje, které podnik využívá. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V jejím závěru jsou stanovena doporučení na možná zlepšení marketingové komunikace na základě získaných informací.Marketing communication is not just one-way communication, despite the wishes and needs of the customer. Today, it is necessary to keep two-way communication with a primary focus on the customer. The aim of this master's thesis is the analysis and evaluation of marketing communication of restaurants and clubs. The paper describes in detail the various marketing tools that the company uses. The thesis is divided into a theoretical and a practical part. In the conclusion are recommendations set out on possible improvements of marketing communication based on the information.
Keywords:
marketing communication; marketing mix; marketing plan; SWOT analysis; marketingová komunikace; marketingový mix; marketingový plán; SWOT analýza
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/50874