Original title: Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě žáků 2. stupně ZŠ a úroveň znalostí o nich
Translated title: The inclusion of fermented dairy products in the diet of pupils in primary schools and the level of knowledge about them
Authors: SAMCOVÁ, Markéta
Document type: Bachelor's theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: diet; fermented dairy products; knowledge; pupil; dieta; fermentované mléčné výrobky; znalosti; žák
Citation: SAMCOVÁ, Markéta. Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě žáků 2. stupně ZŠ a úroveň znalostí o nich. České Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/39730

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-204511


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2016-05-31, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share