Název: Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
Překlad názvu: Use of sweeteners in soft drinks and their effect on the sensory quality
Autoři: ČIHÁKOVÁ, Tereza
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alternativní sladidla; nealkoholický nápoj; senzorická analýza; alternative sweeteners; sensory analysis; soft drink
Citace: ČIHÁKOVÁ, Tereza. Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost. České Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/38114

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-203388


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-03-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet