Název: Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
Překlad názvu: Small-scale production of mead and their fortifications on functional foods
Autoři: MRÁZ, Petr
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fortifikace medoviny; funkční potraviny; nutriceutika; výroba medoviny; fortifications of Mead; functional foods; nutraceutiks; production of Mead
Citace: MRÁZ, Petr. Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37758

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-203378


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-03-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet