Název: Vliv vybraných látek v potravinách živočišného původu na rozvoj civilizačních chorob
Překlad názvu: Effect of chosen substances in food of animal origin in development of lifestyle diseases
Autoři: ZÁHORKOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Civilizační choroby; karcinogeny; prevence onemocnění.; škodlivé látky; živočišné potraviny; animal foods; carcinogens; harmful substances; Lifestyle diseases; prevention of disease.
Citace: ZÁHORKOVÁ, Jana. Vliv vybraných látek v potravinách živočišného původu na rozvoj civilizačních chorob. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/38100

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-202639


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-02-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet