Název: Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
Překlad názvu: Use of conservation technologies in meat proccesins and produktion of meat products
Autoři: KUBECOVÁ, Dagmar
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: balení; dlouhodobé skladování; konzervace masa; konzervanty; maso a masné výrobky; metody konzervace; moderní technologie; prodloužení trvanlivosti; údržnost; : preservation of meat; conservation methods; extending shelf life; long-term storage; Meat and meat products; modern technology; packaging; preservatives; shelf-life
Citace: KUBECOVÁ, Dagmar. Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37129

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-202592


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-02-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet