Original title:
Podnikatelský plán
Translated title:
Business plan
Authors:
Zahrádková, Martina ; Krause, Josef (advisor) ; Štamfestová, Petra (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pekárny, která se zaměřuje na žitné a kvasové výrobky, přičemž vyrábí i produkty klasické. Cílem práce je zhodnocení provozuschopnosti a životaschopnosti malé pekárny, která dodává pouze do pěti částí Prahy. V teoretické části budou popsány metody a postupy sestavení podnikatelského plánu, které budou použity v části praktické.Thesis deals with making of a business plan for a bakery, which is focused rye and fermentation products. Main goal of this thesis is to evaluate operation efficiency and viability of a small bakery, which delivers only to five parts of Prague. Methods and techniques used to create a business plan are presented in theoretical part and used in practical part thereafter.
Keywords:
bakery; bread Moscow; business plan; pastry; rye and fermentation products; moskva; pekárna; pečivo; podnikatelský plán; žitné a kvasové výrobky
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/48432