Název: Základní aspekty konzervace kukuřice silážováním
Překlad názvu: Basic aspects of conservation maize by silage process
Autoři: BRABENEC, Petr
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; fermentace; hybrid; technologie výroby; fermantation; hybrid; lactic acid bacteria; technology of producing
Citace: BRABENEC, Petr. Základní aspekty konzervace kukuřice silážováním. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/38103

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-201253


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-12-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet