Název: Systém kontroly kvality a bezpečnosti potravin v České republice
Překlad názvu: Slow food
Autoři: Krauz, Kamil ; Švarc, Zbyněk (vedoucí práce) ; Vavrečka, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezpečnost potravin; CHOP; EFSA; GMO; HACCP; ISO 22000; kvalita potravin; lasagne; metanol; polská technická sůl; potravina; státní dozor; státní zemědělská a potravinářská inspekce; systém kontroly; SZPI; bio; certification; contamination; food chain; food safety; functional food; health claims; nanotechnology; novelty food; nutrition; nutrition claims; quality management system certification; RASFF; supplements; trade mark

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/39652

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-198877


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet