Original title:
Podnikatelský plán
Translated title:
Business plan
Authors:
Poláková, Jaroslava ; Krause, Josef (advisor) ; Habrnal, Marek (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2011
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem práce je zpracování podnikatelského plánu café baru v centru Prahy. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou vymezeny struktura, obsah a zásady sestavení podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá popisem samotného podniku, analýzou jeho okolí, podmínkami podnikání v této oblasti a tvorbou finančního plánu. Finanční plán je sestaven pro tři scénáře na období tří let a obsahuje vybrané ukazatele rentability a metody hodnocení investice.The aim of the thesis is to prepare the business plan of café bar located in the centre of Prague. The whole thesis is divided into two parts. The theorethical part defines structure, content and principles of drawing up a business plan. The practical part deals with description of the company, analysis of its environment, determination of conditions of doing business in this specific area and processing of the financial plan. Financial plan is prepared for three scenarios for the period of three years and it consits of particular Profitability Ratios and Investment Evaluation Methods.
Keywords:
Business; Financial plan; Gastronomy; Investment; Finanční plán; Investice; Podnikání; Pohostinství
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/39658