Original title:
Podnikatelský plán nové pražské kavárny
Translated title:
The business plan for the new Prague café
Authors:
Hartmanová, Kateřina ; Hartman, Ladislav (advisor) ; Svobodová, Ivana (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem této diplomové práce je dokázat, že koncept popsané kavárny bude v praxi zajímavý a výdělečný. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou uvedeny nutné informace, které by měl začínající podnikatel vědět. Následně je zde popsána struktura podnikatelského plánu. Praktická část využívá informací získaných z teoretické části a obsahuje samotný podnikatelský plán kavárny "SIESTA café e vino". Je zde zpracována analýza trhu, konkurence, zákazníků, finančního plánu a nakonec SWOT analýza a analýza rizik. Praktická část je zakončena celkovým posouzením a zhodnocením plánu z hlediska proveditelnosti.The main goal of this master thesis is to introduce the reader to the "SIESTA café e vino" business plan that will be profitable and attractive when put in place. The thesis is divided into two sections, theoretical and practical. Theoretical part presents necessary information for the beginning entrepreneur and describes the structure of the business plan. Practical part is based on the theoretical part and contains actual business plan of the café. It also elaborates analysis of market environment, competitors, customers, financial plan, SWOT analysis and risk analysis. The practical part concludes overall assessment and evaluates real feasibility of this project.
Keywords:
business; business plan; café; small and medium enterprises; wine bar; kavárna; malé a střední podniky; podnikatelský plán; podnikání; vinárna
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/41548