Original title:
Provozní studie vybraného stravovacího zařízení
Translated title:
Operational study of the hospitality facility
Authors:
Žďárská, Ilona ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Kruisová, Hana (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2013
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem této bakalářské práce je vytvoření provozní studie konkrétního stravovacího zařízení. Dílčími cíli jsou osvětlení fungování všech úseků restaurace La Degustation Bohéme Bourgeoise a analýza úspěchu této provozovny. Práce je koncipována do čtyř celků. První, teoretická část, hodnotí postavení problému v literatuře. Součástí práce je i zhodnocení konkurenčních podniků provozovny. Třetí, nejrozsáhlejší kapitola zahrnuje detailní studii provozu dané restaurace. V poslední části bakalářské práce jsou shrnuty výše uvedené body, a zhodnoceny návrhy na možná zlepšení provozu.The main aim of the bachelor's thesis is to work out the operational study of the chosen hospitality facility. The other aims are to find out, how all parts in the facility work and how does restaurant La Degustation Bohéme Bourgeoise reached the succes. The study is devided into four chapters. The first chapter state a position of the problem in a literature. The second chapter is focused on the location and analyse the competition. Third part of the study concerns the operational procedures in the hospitality facility. The last chapter includes a summary and some proposals to improvement.
Keywords:
marketing of services; operational study; rating of quality; hodnocení kvality; marketing služeb; provozní studie
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/41160