Název:
Provozní studie vybraného stravovacího zařízení
Překlad názvu:
Operational study of the hospitality facility
Autoři:
Žďárská, Ilona ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kruisová, Hana (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2013
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem této bakalářské práce je vytvoření provozní studie konkrétního stravovacího zařízení. Dílčími cíli jsou osvětlení fungování všech úseků restaurace La Degustation Bohéme Bourgeoise a analýza úspěchu této provozovny. Práce je koncipována do čtyř celků. První, teoretická část, hodnotí postavení problému v literatuře. Součástí práce je i zhodnocení konkurenčních podniků provozovny. Třetí, nejrozsáhlejší kapitola zahrnuje detailní studii provozu dané restaurace. V poslední části bakalářské práce jsou shrnuty výše uvedené body, a zhodnoceny návrhy na možná zlepšení provozu.The main aim of the bachelor's thesis is to work out the operational study of the chosen hospitality facility. The other aims are to find out, how all parts in the facility work and how does restaurant La Degustation Bohéme Bourgeoise reached the succes. The study is devided into four chapters. The first chapter state a position of the problem in a literature. The second chapter is focused on the location and analyse the competition. Third part of the study concerns the operational procedures in the hospitality facility. The last chapter includes a summary and some proposals to improvement.
Klíčová slova:
hodnocení kvality; marketing služeb; provozní studie; marketing of services; operational study; rating of quality
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/41160