Název: Aplikace metod finanční analýzy na stravovací zařízení
Překlad názvu: Methods of the financial analysis used for a catering facility
Autoři: Stibůrková, Michaela ; Kondrashov, Alexey (vedoucí práce) ; Mlejnková, Lena (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: finanční analýza; poměrové ukazatele; restaurace; financial analysis; ratios; restaurant

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/40999

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-198150


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet