Název:
Podnikatelský plán pro otevření specializované restaurace
Překlad názvu:
Business Plan to Open a specialty Restaurant
Autoři:
Spurný, Vojtěch ; Musil, Martin (vedoucí práce) ; Vokounová, Eliška (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2013
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Předmětem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro založení konkrétní restaurace. Práce je rozdělena na dvě části. První teoretická část se věnuje obecnému popisu a struktuře podnikatelského plánu, základním pojmům týkajících se podnikání a popisuje postup nutný pro založení restaurace. Praktická část se zaměřuje na zpracování konkrétního podnikatelského plánu pro založení a provozování italské restaurace v časovém horizontu 3 let.The subject of this bachelor thesis is the processing of a business plan for the establishment of a specific restaurant. The thesis is divided into two parts. The first, theoretical part deals with a general description and structure of business plan, basic concepts related to business and describes the process required to set up the restaurant. The practical part focuses on the processing of a specific business plan for the establishment and running an Italian restaurant in time frame of 3 years.
Klíčová slova:
finanční plán; podnikatelský plán; založení podniku; business plan; financial plan; foundation of company
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/41775