Název: Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
Překlad názvu: Economic Aspects of Development of Gastronomy as Part of Local and Regional Cuisine
Autoři: Kozáková, Petra ; Malcová, Zuzana (vedoucí práce) ; Skopová, Věra (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ekonomika; gastronomie; kultura; kulturní dědictví; lokalita a region; cultural heritage; culture; economy; gastronomy; locality and region

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/47406

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-196438


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet