Název: High pressure and foods
Překlad názvu: Vysoký tlak a potraviny
Autoři: Houška, M. ; Strohalm, J. ; Kocurová, K. ; Totušek, J. ; Tříska, Jan ; Vrchotová, Naděžda ; Gabrovská, D. ; Poulíčková, I.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2004 /16./, Praha (CZ), 2004-08-22 / 2004-08-26
Rok: 2004
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: food; fruit-vegetable juices; high pressure
Číslo projektu: QF3287 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA MZe
Zdrojový dokument: 16th International Congress of Chemical and Process Engineering - CHISA 2004, ISBN 80-86059-40-5

Instituce: Ústav výzkumu globální změny AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0010077

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-19461


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav výzkumu globální změny
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet