Original title:
Design služeb Zátiší Catering Group, a.s.
Translated title:
Service design Zátiší Catering Group, a.s.
Authors:
Vaňková, Jana ; Jiřinová, Kateřina (advisor) ; Barton, Monika (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] ráce na téma "Design služeb Zátiší Catering Group, a.s. se věnuje inovačnímu managementu a designu služeb. Cílem práce bylo na základně výzkumu identifikovat příležitosti pro zlepšení a inovace stravovacích služeb Zatiší Catering Group, a.s. Náplní diplomové práce je rešerše designu služeb a inovačního procesu, výzkum uskutečněný při aplikaci přístupů designu služeb, představení výstupu z výzkumu, vlastní návrh designu nové služby a stanovení doporučení. Při výzkumu byly využity metody persona, kontextuální rozhovor, safari službou, benchmarking, service blueprints a empatická mapa, z technik pak product box. Přínos práce tkví k teoretické determinaci designu služeb a jeho následné aplikaci při designování konkrétní služby. Výsledkem diplomové práce je návrh služby pro školní restauraci v Lycée Français de Prague.The thesis "Service Design of Zátiší Catering Group, a.s." is focused on the management of innovations and service design. The aim is to analyse and identify possible potential and opportunities for improvement of catering services in Zatiší Catering Group, a.s. Content of the thesis includes research of service design and innovation process, study based on application of the design service approaches, introduction of the study outputs, actual project of a new service design and recommendations. Following methods and techniques were used in research: persona, contextual interview, service safari, benchmarking, service blueprints, empathy map, product box. The thesis should contribute to the theoretical determination of service design and its following aplication in the design of a specific service. Final outcome of the study is a service proposal for a canteen in Lycée Français de Prague.
Keywords:
canteen; healthy diet; innovation process; service design; service design methods; design služeb; inovační proces; metody designu služeb; zdravá strava; školní jídelna
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/43596