Název:
Kvalita gastronomických služeb v Brně
Autoři:
Jurková, Kristýna Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Jurková, K. Kvalita gastronomických služeb v Brně. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2015. Bakalářská práce je zaměřena na kvalitu gastronomických služeb v Brně, konkrét-ně na kvalitu gastronomických služeb restaurace Tulip restaurant v Brně. Hlavním cílem této práce je prostřednictvím hodnocení zákazníků zjistit spokojenost zákaz-níků a úroveň kvality restaurace, odhalit případné nedostatky a formovat doporu-čení, která povedou k odstranění těchto nedostatků. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a vlastní část. V teoretické části jsou zpracovány poznatky týkající se vymezení cestovního ruchu, služeb, služeb v cestovním ruchu, společného stravování, kvality a řízení kvality. Vlastní část je zaměřena na analýzu spokojenosti zákazníků restaurace Tulip restaurant, analýzu a popis výsledků získaných na základě dotazníkového šetření a formulací doporučení ke zvýšení spokojenosti a zlepšení kvality.Jurková, K. Quality of hospitality services in the city of Brno. Bachelor thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2015. The bachelor thesis is focused on quality of hospitality services in the city of Brno, specifically on quality of hospitality services in the Tulip restaurant in Brno. The main aim of the bachelor thesis is via the customer's evaluation find out the cus-tomer's satisfaction and the quality level of restaurant, reveal the possible short-comings and formulate recommendation to remove these shortcomings. The thesis is divided into two parts, the theoretical part and the research part. The theoretical part deals with definition tourism, tourism services, public catering, quality and management quality. The research part is focused on an analysis Tulip restaurant's customer's satisfaction, on an analysis and description of results discovered through questionnaire survey and on formulation recommendation to increase in customer's satisfaction and quality.
Klíčová slova:
bakalářská práce; cestovní ruch; kvalita; restaurace; spokojenost zákazníků; společné stravování; stravovací služby; řízení kvality