Název: Porovnání přípravků k zajištění koloidní stability bílých vín před lahvováním
Autoři: Polehňa, Jan
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: arabská guma; karboxymethylcelulóza (CMC); kyselina metavinná; stabilizace; zákal

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=63945

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-190302


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-08, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet