Original title: Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelů vepřového masa
Translated title: The comparison of selected quality indicators of pork meat
Authors: MUŽÍKOVÁ, Monika
Document type: Bachelor's theses
Year: 2015
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bioimpedance; pH value; pork meat; postmortal changes; PSE; bioimpedance; hodnota pH; postmortální změny; PSE; vepřové maso
Citation: MUŽÍKOVÁ, Monika. Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelů vepřového masa. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/37131

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188434


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2015-06-25, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share