Název: Metody prodloužení skladovatelnosti strojně děleného rybího masa
Překlad názvu: Methods for prolonging the shelf life of minced fish meat
Autoři: KUBÍK, Michal
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biogenní aminy; mikroorganismy; SEA-i; separované maso; tekutý kouř; údržnost; biogenic amines; liquid smoke; microorganism; SEA-i; separated meat; shelf life
Citace: KUBÍK, Michal. Metody prodloužení skladovatelnosti strojně děleného rybího masa. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/39232

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188185


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-11, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet