Název: Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Překlad názvu: Quality evaluation of gluten-free food, concretely gluten-free pastries
Autoři: MARKO, Tomáš
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlepkový chléb; celiakie; Lepek; lněné semínko; nutriční hodnoty; senzorické hodnocení.; coeliac disease; flaxseed; Gluten; gluten-free bread; nutritional value; sensory analysis.
Citace: MARKO, Tomáš. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. České Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/38115

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188159


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-11, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet