Original title: Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelůtepelně opracovaných masných výrobků z různých distribučních sítí
Translated title: Comparison of selected qualitative indicators of heat-treated meat products from various distribution networks
Authors: TESAŘOVÁ, Ivana
Document type: Master’s theses
Year: 2015
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: chemical analysis; meat products; quality; sensory analysis; chemická analýza; jakost; masné výrobky; senzorická analýza
Citation: TESAŘOVÁ, Ivana. Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelůtepelně opracovaných masných výrobků z různých distribučních sítí. České Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/37140

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188123


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2015-06-11, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share